Ispiši ovu stranicu

MIA RENTAL BOAT, Trogir, Hrvatska

“Nema drugih područja u Europi koja posjeduju takvu jedinstvenu i netaknutu prirodu kao srednja Dalmacija. Prekrasan krajolik s više od stotinu blistavih otoka duž dalmatinske obale u kombinaciji s kristalno čistim morem zadovoljit će i najzahtjevnije nautičke entuzijaste…

Ako želite u miru i privatnosti u kratkom roku razgledati sve ljepote Hrvatske obale i okolice grada Trogira tada je najam motornih plovila pravi izbor za vas. Trogir je iznimno popularan i tražen kao baza za unajmljivanje svih tipova plovila u Hrvatskoj posljednjih godina. Trogir je jedan od najstarijih dalmatinskih gradova. Nalazi se u središtu Dalmacije, u blizini Splita. Smješten je između Trogirskog i Kaštelanskog zaljeva, na mjestu gdje se mostom spaja s otočićem Čiovom. Stara jezgra grada nalazi se na otočiću između kopna i otočića Čiova s kojima je povezan mostovima. Osim što je sam položaj grada impresivan, Trogir prepun znamenitosti i arhitekture koja odiše poviješću, pod zaštitom UNESCO-a.

U ponudi imamo plovilo kojim se možete odmaknuti od ljetnih gužvi, gradske buke i uživati u ljepotama našeg Jadrana. Najam glisera vam omogućuje i posjet raznim dalmatinskim otocima i gradovima kao što su: Otok Šolta, Otok Hvar, otoci Drvenik Veliki, Drvenik Mali, Otok Brač, Supetar, Makarska, Split... i mnoga druga mjesta.

Iz ponude izdvajamo posjet mjestu Bol na otoku Braču. Bol se nalazi na južnom dijelu otoka Brača, te je najstariji grad na obali Brača. Ovaj je gradić postao izvanredna turistička oaza zbog širokih šljunčanih i pješčanih plaža. Tako nije moguće izbjeći Zlatni rat, zasigurno najljepša plaža na Jadranu. Dolaskom u Bol slobodno vrijeme iskoristite za kupanje i sunčanje na Zlatnom ratu. Također možete uživati u posjeti dominikanskom samostanu s bogatom knjižnicom i arhivom ili posjetiti podrume najstarije vinarije u Dalmaciji i kušati domaća vina.

 

Za razgledavanje navedenih ljepota u ponudi imamo brod BARRACUDA 545

mia rental boat barracuda 1

Dužina 5,50 m

Širina 2,40 m

Motor Mercury 115 ks

Tank goriva 114 l

Tuš 54 l

Radio, Bluetooth, aux, usb

Registriran za 6 osoba

Mogućnost najma skippera dnevno ili za više dana.

Plovila je moguće unajmiti za jedan ili za više dana.

Za sve ostale informacije i rezervacije pošaljite upit na e-mail: Pegula71@gmail.com

ili nas nazovite na broj mobitela:

+385 (0)91 570 46 40

+385 (0)91 162 59 26

*U CIJENU NAJMA NIJE URAČUNATO GORIVO

                                                      arrow blue