Ispiši ovu stranicu

Swing by Barone, stiže Marko Tolja!

Na šibensku Tvrđavu Barone 4. kolovoza dolazi omiljeni Riječanin

Omiljena ljetna destinacija 4. kolovoza postaje vremeplov kojim će uvijek elegantan i šarmantan Marko Tolja od 21 sat publiku povesti u zlatno doba plesnjaka. Za svoj prvi solistički koncert na Tvrđavi Barone talentirani Riječanin pripremio je repertoar Swing Barone, na kojem će se uz obrade jazz i swing klasika naći i kantautorske pjesme mladog glazbenika. Usto, Tolja će izvesti selekciju pjesama Ive Robića, kojeg je prije nekoliko godina utjelovio na velikom platnu.

Svestranog glazbenika publika je upoznala preko hvaljenog debitantskog albuma Stare dobre stvari. Već je tada bilo jasno da se radi o izvanrednom vokalu, s kojim se jednako dobro snašao u brojnim glazbenim pravcima – popu, jazzu, swingu... Dokazuju to i nagrade s brojnih festivala, tri osvojena Porina te albumi koji su uslijedili.

YouTube: Marko Tolja - Tišina

Nakon zapažene suradnje s Jazz Orkestrom HRT-a na albumu 'Stavi pravu stvar', kada je suvremenim hitovima dao retro prizvuk, uslijedilo je snimanje presjeka najljepših ljubavnih pjesama koje je otpjevao ili napisao. Objavljene početkom godine na albumu 'Tišina - Love Collection', pjesme „Sve što nisam ja“, „Tišina“, „Zaplesale su sjene“ osvojile su glazbene ljestvice i srca publike.

YouTube: Marko Tolja & Jazz Orkestar HRT-a - Rijeka snova

Upravo će posljednju u nizu šibenska publika čuti uživo na Baroneu. Riječki pjevač i kantautor na tvrđavu stiže u pratnji vrhunskih glazbenika gdje će prirediti pravi retro ugođaj u ljetnoj večeri na vrhu grada. Stoga, 'swing by Barone'!

marko tolja

Foto: Josip Regović

Ulaznice za koncert po cijeni od 150 kuna u prodaji su od 10. srpnja, na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava, u City Pointu (ulica Don Krste Stošića 1, Šibenik), na ulazu Tvrđave Barone te online u sustavu Eventim.

Korisnici Mastercard i Maestro kartica ostvaruju popust od 10%  pri kupnji na svim navedenim prodajnim mjestima, dok popust u istom iznosu članovi Kluba prijatelja ostvaruju kupnjom ulaznica u City Pointu (individualni članovi na kupnju jedne, a nositelji obiteljske iskaznice na dvije ulaznice). Na istom mjestu Vlasnici Addiko Bank kartica ostvaruju 5% popusta pri kupnji ulaznice.

Više o događaju pronađite na Facebook eventu

Aquarius