Ispiši ovu stranicu

Hostel VILA MIKICA, Split, Hrvatska

ZA VAŠ ODMOR ‘’S NOGAMA U MORU’’

 

HOSTEL ‘’VILA MIKICA’’ u centru grada Splita na samo 100 koraka od najpoznatije pješčane plaže u Hrvatskoj, plaže Bačvice, okružen je parkovima, zelenilom i mirisom Mediterana. Ako želite odmor ‘’s nogama u moru’’, naš je hostel idealno mjesto za vaš smještaj jer vam od kreveta do ulaska u more treba 60 sekundi. Bilo da ste jutarnji šetač, plivač ili plutač, cjelodnevni avanturist, ‘’ležim i sunčam se tip’’, vječni zaljubljenik u povijest i arhitekturu, ‘’noćna ptica’’ ili nešto treće po vlastitom opredjeljenju, bitno je znati sljedeće:

1. Udaljenost od plaže i zabave – 100 m / 60 sekundi lagane šetnje

2. Udaljenost od autobusa/vlaka/trajekta – 600 m / 8 minuta lagane šetnje

3. Udaljenost od splitske Rive, Dioklecijanove palače – 1,2 km / 14 minuta lagane šetnje

4. Udaljenost od stadiona Poljud – 3 km / 38 minuta lagane šetnje.

hostel vila mikica iznutra 7

Izaberite po svom guštu: privatne 1, 2, 3 krevetne sobe s privatnom kupaonicom ili višekrevetne spavaonice sa zajedničkom kupaonicom u kojoj se nalazi 6 tuš kabina, toalet i sve drugo potrebno za vaš čisti i mirisni odmor. Čeka vas i besplatan WI-FI i pristupačne cijene.

hostel vila mikica iznutra 8

Kada se smjestite, osvježite i raskomotite, slobodno ubacite u kljun nešto iz ponude našeg restorana, osvježite se pićem iz našeg bara i zavalite na terasu s pogledom na more. Naše ljubazno osoblje potrudit će se da nam se ponovno vratite!

hostel vila mikica iznutra 2

 

Sobe

SOBA GRGUR – Ako primite Grgura za palac i zaželite nešto, želja će vam se ispuniti.

soba Grgur

Grgur je jednokrevetna ugodna i mirna soba smještena na vrhu hostela s kupaonicom, klimom, TV-om. Savršena je za samce koji najviše uživaju u mirnom odmoru. Doručak je uključen u cijenu noćenja.

 

SOBA DUJE – Dok spavate, neka vas štiti Sv. Duje, zaštitnik grada Splita.

soba Duje

Duje je jednokrevetna ugodna i mirna soba smještena na vrhu hostela s kupaonicom, klimom, TV-om. Savršena je za samce koji najviše uživaju u mirnom odmoru. Doručak je uključen u cijenu noćenja.

 

SOBA MARMONT – Prošetajte Marmontovom, najljepšom splitskom ulicom.

soba Marmont

Marmont je dvokrevetna ugodna i mirna soba s kupaonicom, klimom, TV-om, smještena u prizemlju hostela. Savršena je za prijatelje ili parove koji najviše uživaju u privatnosti ili romantičnom odmoru. Doručak je uključen u cijenu noćenja.

 

SOBA DIOKLECIJAN – Znao je car kako se živi carski.

soba Dioklecijan

Dioklecijan je dvokrevetna ugodna i mirna soba s kupaonicom, klimom, TV-om, smještena na 1. katu hostela. Savršena je za prijatelje ili parove koji najviše uživaju u privatnosti ili romantičnom odmoru. Doručak je uključen u cijenu noćenja.

 

SOBA MARJAN – Popnite se do vrha brda, pogled nema cijenu!

soba Marjan

Marjan je ugodna i mirna soba za dvije osobe s doublesize krevetom, kupaonicom, klimom, TV-om, smještena u suterenu hostela. Savršena je za parove koji najviše uživaju u privatnosti i romantičnom odmoru, a prigodna je i za mlade obitelji jer je dovoljno mjesta i za dječji krevetić. Doručak je uključen u cijenu noćenja.

 

SOBA DALMATINER – Pas koji je dobio ime po Dalmaciji.

soba Dalmatiner

Dalmatiner je ugodna i mirna trokrevetna soba skupaonicom, klimom, TV-om, smještena u suterenu hostela. Savršena je za omanje društvo prijatelja ili obiteljis jednim ili dvoje djece. Doručak je uključen u cijenu noćenja.

 

SOBA KLAPA – „Piva klapa ispod volta.“

soba Klapa

Klapa je privatna ugodna i mirna trokrevetna soba s vlastitom kupaonicom, klimom, smještena u suterenu hostela. Savršena je za omanje društvo prijatelja ili obitelji s jednim ili dvoje djece. Doručak je uključen u cijenu noćenja.

 

SOBA RIVA – Glavna gradska šetnica, mjesto gdje se zastaje u ćakuli s prijateljima ili sjeda na kavu.

soba Riva

Riva je klimatizirana spavaonica s više kreveta smještena u prizemlju hostela, obasjana suncem i vedrinom. Gostu je na raspolaganju prostrana zajednička kupaonica sa 6 tuš kabina, toaletima i svim drugim potrepštinama za mirisan i čist boravak. Doručak je uključen u cijenu noćenja.

 

SOBA POLJUD – Gradski stadion poznat i pod nazivom ‘’Poljudska ljepotica’’.

soba Poljud

Poljud je klimatizirana spavaonica s više kreveta smještena u prizemlju hostela, obasjana suncem i vedrinom. Gostu je na raspolaganju prostrana zajednička kupaonica sa 6 tuš kabina, toaletima i svim drugim potrepštinama za mirisan i čist boravak. Spavaonicu Poljud krasi i veliki sunčani balkon s pogledom na more. Doručak je uključen u cijenu noćenja.

 

SOBA BAČVICE – Najpoznatija splitska plaža Bačvice, tu odmah pod našim prozorom.

soba Bacvice

Bačvice je klimatizirana spavaonica s više kreveta smještena na 1. katu hostela, obasjana suncem i vedrinom. Gostu je na raspolaganju prostrana zajednička kupaonica sa 6 tuš kabina, toaletima i svim drugim potrepštinama za mirisan i čist boravak. Doručak je uključen u cijenu noćenja.

 

SOBA PICIGIN – Picigin je začet u Splitu, i smatra ga se ‘’najsplitskijim’’ sportom.

soba Picigin

Picigin je klimatizirana spavaonica s više kreveta smještena na 1. katu hostela, obasjana suncem i vedrinom. Gostu je na raspolaganju prostrana zajednička kupaonica sa 6 tuš kabina, toaletima i svim drugim potrepštinama za mirisan i čist boravak. Spavaonicu krasi jedan mali i jedan veliki osunčani balkon s pogledom na more. Doručak je uključen u cijenu noćenja.

 

OSTALE INFORMACIJE:

Check-in (prijava) – 14:30 – 00:00 sati

Check-out (odjava) – 07:00 – 10:00 sati

 

Napomene:

Molimo vas da imate na umu da plaćanje mora biti izvršeno prilikom prijave. U trenutku prijave osoblje hostela zahtjeva vašu putovnicu ili osobnu iskaznicu.

Hostel ne odobrava rezervaciju za goste mlađe od 18 godina, osim u pratnji roditelja, skrbnika ili druge odrasle osobe.

Grupe: Prilikom rezervacije za više od 15 osoba, mogu se odobriti dodatni popusti.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hostelu.

 

Hostel Vila Mikica

Adresa: Šetalište Petra Preradovića 7, Split, Hrvatska

Tel/fax:  +385 (0)21 48 97 32

Želiš saznati više, klikni OVDJE

Hostel Vila Mikica

Ispis

 

                                                   arrow blue