Ispiši ovu stranicu

Zabavni park Six Flags Jackson New Jersey, US

S mnoštvom izbora, gdje započeti? Upravo ovdje. Bacite pogled na nevjerojatne stvari koje možete raditi dok ste u Six Flags Velikoj Avanturi, od vlakova smrti od kojih vam skače puls to nježnijih opcija za djecu. Napravite pauzu na jednoj od naših zabavljačkih predstava ili prezalogajite u jednom od restorana. Ne zaboravite izabrati suvenire koji će vas podsjećati na taj dan!

sixflags8

Obiteljska zabava je sve ono o čemu je Six Flags. Stoga se opustite i nasmijte od najviših vrhova do nježnih avantura, imamo mnoštvo vožnji u kojima možete uživati svi skupa. Tražitelji uzbuđenja dolaze u svim veličinama. Zato imamo tone zabavnih stvari za mališane da uživaju sami i s roditeljima. Ove se vožnje vrte, lete te obećavaju djeci da će ih odvesti na magično putovanje koje je savršeno za njihovu visinu i dob.

sixflags4

Ništa ne pruža dugotrajnije uspomene nego kao sjajna predstava. Posebno kada ju dijelite s prijateljima i obitelji. Zato, u dodatku najuzbudljivijim vožnjama na svijetu, pronaći će te široki izbor najbolje zabave upravo ovdje u parku. Ona vrsta zabave o kojoj će te pričati godinama. Svake sezone, ugostimo mnoge posebne grupne dane i školske događaje kada pretvorimo park u divovski laboratorij za učenje.

sixflags3

Hrana je važno gorivo koje čini mogućim cjelodnevne avanture, ali kada dijelite ukusan obrok s prijateljima i obitelji je također veliki dio zabave. Kada se okupite oko ukusnog jela ili savršenih grickalica te se smiješite zbog svih vožnji koje ste savladali, te dok smišljate planove za još dobrog provoda, sve to se dodaje magičnim uspomenama vašeg putovanja u Six Flags svakim zalogajem.

sixflags

Donoseći doma savršene suvenire nakon dana provedenog u parku može učiniti da vaše uspomene traju cijeli život. Bilo da je to cool majica ili šešir u najnovijoj modi, preslatka plišana životinjica, ili savršena fotografija vaše ekipe dok juri niz tračnice ogromnog vlaka smrti, pronaći će te jedino u Six Flags. Non stop smijeh i zabava u parku se odražavaju u širokom izboru iznimnih proizvoda čijim će te se sakupljanjem zabaviti jednako kao i vožnjom na ogromnom vlaku smrti.

Tražite zabavu? Pronašli ste ju. Zapravo, pronašli ste neke od najbržih, najviših, najluđih vožnji u državi uključujući i nekoliko koje ruše rekorde.

Želiš znati više, klikni OVDJE

 

Prikaz google mapePlaniranje rute
Polazište: