Ispiši ovu stranicu

JEZERA ZA LJETNI ODMOR: Jezero Norman, Sjeverna Carolina, US

lake norman naslovna

 

Smješteni na lijepim obalama jezera Norman su gradovi Cornelius, Davidson i Huntersville. Ovi šarmantni gradovi vam donose pustolovine svih oblika i veličina uključujući susrete sa životinjama, aktualnom poviješću i luksuznom kupovinom, NASCAR utrkama, ribarenjem i naravno mnoštvo zabave u vodi. Lociran samo 24 km od grada Charlotte, jezero Norman je pravo mjesto za zabavu pod suncem.

 

lake norman3

 

Ovo umjetno stvoreno jezero 1963. od strane Duke Energy je 53 km dugo s obalnom linijom od 836 km nudi brojne atrakcije vrijedne istraživanja. Područje u kojem je jezero Norman smješteno ima blagu klimu gdje se izmjenjuju sva 4 godišnja doba, što ga čini savršenim za avanture kroz cijelu godinu.

 

Sva tri grada koja okružuju jezero nude mnoštvo zabave, prepuni su zabavnih sadržaja kao i sjajnih restorana i smještaja. Područje oko jezera Norman je bogato kulturnim i lokalnim događajima, s raznolikim izborom teško se odlučiti izabrati što raditi svakog dana. Zato probajte od svega pomalo, skijanje na jezeru, tenis ili kuglanje na kopnu, turneja najznačajnijih atrakcija kao što su NASCAR ili one kulturne. Ili se jednostavno zaigrajte u plavoj vodi nacionalno priznatog jezera za pecanje grgeča.

 

 

Želiš saznati više o jezeru Norman klikni OVDJE

 

visitlakenorman.org